Mă gândesc la tine…

Iubitule, gândul la tine mă face mereu să zâmbesc!

 Ești copilăros, iubitor, vesel, supărăcios, amuzant! Ești toate la un loc și îți ador toate momentele astea… Te ador! 

Tu m-ai învățat ce-nseamnă să duc dorul unei singure feți… a ta, iubitule! 

Tu m-ai învățat ce-nseamnă cu adevărat să simți, să te doară sau nu, să-mi fie dor de o șoaptă, de un mesaj, de o poză. 

Tu m-ai învățat să zâmbesc cu toată inima, nu doar cu fața. Cu tine am învățat ce înseamnă să aștepți un telefon, un mesaj. 

Am învățat cum e să-ți fie dor de o voce, de o șoaptă caldă. 

Tu mi-ești tot, iubitule. Mi-ești primăvară, vară, toamnă și iarnă. Mi-ești luni, mi-ești marți, miecuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică. Tu mi-ești dimineață și tot tu mi-ești seară. Mi-ești lacrimă, mi-ești zâmbet, mi-ești alinare. 

De tine mi-e mereu dor, spre tine întind mereu mâna, la tine vreau să ajung. Cu tine am învățat ce înseamnă să treacă o oră… o oră în care nu vorbeam, cu tine am învățat cum e să te uiți mereu la ceas și să te gândești de cât timp nu am mai vorbit. Tu m-ai învățat să am răbdare, să aștept. Să te aștept mereu. Iar azi sunt cea mai fericită, iubitule. Sunt fericită pentru că pot să zâmbesc fără să-mi fie frică, că peste câteva minute s-ar putea să plâng. Mhm, și fiecare ceartă, fiecare împăcare, iubitule..sunt frumoase cu tine . Tu, iubitule, ești un supărăcios, și te iubesc așa cum ești! Știi… îmi placi și când ești rău cu mine și mă cerți. Îți ador toate defectele și îți urăsc calitățile. 

Și dacă o să mă lași vreodată, iubitule, știi ce o să fac? Nimic, nu o să plâng, pentru că lacrimile ar fi prea puțin să arate cât m-ar durea de fapt. Amintirea ta ar dăinui veșnic în mine. Eu…eu de aceea mă trezesc dimineața, iubitule. Mă trezesc ca să-ți citesc mesajele, mă trezesc ca să se poată face seară să adorm cu gândul la tine. Eu te ador, te doresc, te plac, te simpatizez! 

Tu, iubitule, tu mă înnebunești, mă faci să zâmbesc, să visez! M-ai făcut să mă îndrăgostesc de tine în așa fel încât nu am fost de nimeni până acum. Îmi doresc să te fac să zâmbești în continuare, să uiți de griji atunci când te vei uita la mine și să vii să mă săruți. Vreau să-ți spun că…îmi place zâmbetul tău și îți ador privirea! Mi te-ai lipit de suflet într-un stil pe care nici eu nu-l pot descrie. Mi-ai intrat în minte și-n sânge precum o boală incurabilă, care-mi cotrobăie trupul și sufletul. Mi-ești drag, iubitule, tare drag! 

Am ce să învăț de la tine și te admir pentru calitățile pe care le ai. Am încredere în tine, în sfaturile tale și știu că mă pot baza pe tine, indiferent de situație, în oricare moment, la orice oră din zi și din noapte. Ești lângă mine mereu, iubitule. Ești lângă mine când sunt un copil răsfățat și simt nevoia să fiu luată în brațe și pupată  duuuulce😋. Ești lângă mine când sunt revoltată sau supărată pe ceva și-mi arăți partea bună a lucrurilor, îmi ești alături și când mi se îneacă, corăbiile și își pierd zăpăcite țărmul. Ești aproape și când sunt nebună și îndrăgostită. 

Ești cel mai minunat om, cel mai special, cel mai frumos! 

Sunt cea mai mândră că ești al meu!

Te iubesc, Claudiu!❤️

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s